Make your own free website on Tripod.com

 

Mladjana Sanja
Vikend ludog seksa
Ljubav iz proslosti
Nema jebacine bez vojnicine
Evine jabuke
Jebulja
 
 
 
 

  


*********Mladjana Sanja*******


A da sam poceo da je primecujem u poslednjih sest-- sedam meseci -jesam! Raspustila se, nabujala poput reke s proleca, procvetala; sisici porasli i zaokruglili se, postali slicni onom sto ja zovem "italijanska skakaonica"; guza ocvrsla, zaoblila se i ispunila farmerice, a jos vise crne helanke; noge joj se nekako izduzile, postale vretenaste, al ne tanke i strkljaste, a Venerin brezuljak se popunio, izbocio se, prosto poceo zvati prste da se zamrse u dlacicama.
A da je ranije nisam primecivao - nisam. No, sad je doslo drugo vreme: moja slatka kominica se zadevojcila, postala pozeljna, postala pravo zensko, a ja poludim kad mi se u blizini nade pravo zensko. I, sto je najvaznije, nimalo ne patim od onog sranja koje moralisti zovu "skrupule"! sta me boli kurac sto je mladja od mene preko deset godina, sto je tek dobila licnu kartu. I sta me boli kurac sto me u kom-siluku svi smatraju za matorog perverznjaka, koji samo gleda u ciju ce ga zenu, sestru, ili de-vojku staviti. U ljudi, pa u svakoj mu je picki boije, nego u gacama, ili, ne daj Boze, u krepa-loj macki, zar ne. A ti, sto mi seru da devojcice ne treba dirati, nek se nose u pizdu materinu! Kao da ga oni ne bi gurnuli u piletinu? Bi, ite-kako, al treba imati muda od celika pa se zale-teti na mladjano meso, treba znati sta curicama pricati, treba znati kako od njih dobiti cvetic de-vojastva!
I tako pocnem se ja vrzmati oko moje mla-djane komsinice - te je pozovem u Novi Sad, kao slucajno, te se nadjem u kaficu kad sama dodje da kupi cigarete, te pozovem da uzme pesme koje su zaostale od moje udate sestre, te tu tamo udelim po koji kompliment, sve u stilu: "ra-zlikujes se od vrsnjakinja, delujes zrelije
odraslije i, naravno, moja lepa komsinica Sanja pocne da reaguje! Osmesi pri susretima postanu sve siri i topliji, oci sve sjajnije, a bra-davice na sisama sve cvrsce. A ja pocnem da navijam sa pozivima na kafu i sok, u neko nocno doba, jer, navodno, spadoh sa guzice od pisanja, pa nemam mnogo vremena za druze-nje, sem u kasnim satima.
O, nije ni Sanja bila kuce od juce! Znala je ona sta cu ja traziti ako dode, isto kao sto je znala da cu ja to dobiti, ako se odvazi na nocnu kafu i sok.
I, jedne subotnje veceri, pozove ona mene putem telefona i najavi se za ponoc. Kao, svratice kad se bude vracala iz kafica.
U jebote! Sav sam se naostrio!
Na brzinu sam pospremio svoj cumez, usisao stoletnu prasinu, knjige slozio, ohladio sokove, tri puta se okupao, pola bocice mirisa potrosio, a kozu sa lica samo sto nisam zgulio brijuci se. A o cvrstini misica med' mojim noga-ma da ne govorim - kita mi je vec od njenog poziva stajala pravo, kao da sto godina nisam nista jebavao, kao da ce mi to jebanje sa Sanjom bit poslednje u zivotu...
Tacno u ponoc pojavila se. Kosa joj je plavo leprsala, ono malo pegica oko nosa jedva se primecivalo, a dve strcece izbocine bradavica jasno su govorile da je i sama jedva docekala susret.
Skuvao sam kafu, natocio u case hladni sok, odmah navalio!
Ljubio sam je po kosi, ruku joj pod majicu zavlacio, gnjecio porasle sise.
- Polako, Marko, polako... - drhtala je, nevesto se braneci. - istegnuces mi majicu...
- Jebo majicul - dreknuo sam, cepajuci je sa nje. - Kupicu ti sto majica!
Na Sanji ocito nikad niko nije kidao odelo, pa ju je cepanje majice toliko uzbudilo, da sam pomislio da ce svrsiti i bez prsta na klitorisu, bez kite u sebi! Dahtala je, uvijala u mom na-rucju, grabila po mojim farmericama, ne uspe-vajuci da se sa dugmicima izbori.
Pomogao sam joj, pa je moj kurac za cas bio smiren u njenoj nevelikoj saci. Cinilo se kao da nije znala sta bi sa njim.
-Drkaj ga... Polako...
I pocela ga je drkati. Polako. Gore, dole, uz i niz.
A ja sam lice zagnjurio med' njene sise poceo oprobani ples jezika i usana - kruzio sam oko jedne bradavice, lizao je. uvlacio u usta, sisao, a onda na drugu prelazio, sve to ponavl-jao, pa se na prvu vracao. 0, kako je Sanja je-cala! 0, kako mi je kurac prstima stezala!
Niz njene sise, preko stomaka, primakao sam se Venerinom brezuljku, nestrpljiv da sto pre skinem te njene crne helanke, nestrpljiv da sto pre vidim, liznem i onjusim taj nekoristeni picic, nestrpljiv da pod jezikom osetim kako joj klitoris raste i nadima se.
Povukao sam helanke niz njene noge, za-treptao kad sam ugledao minijaturne, crne ga-cice obrubljene finom cipkom, a onda jednim potezom te gadice iskidao i bacio ih negde u ugao.
- Kupicu ti sto takvih svilenih gacica -prosaputao sam, zabijajuci lice u zlato dlacica, zabijajuci lice medju njene noge, ka rumenom raspicju, koje se presijavalo od Sanjinih sokova, od Sanjine strasti i zelje.
- To, Marko, to... -zajecala je, kad sam prstima razgrnuo njene usnice na pici i jezikom kliznuo po klitorisu.
Slankasto - kiseli ukus mladog picica, miris oprane zene, raspomamio me je! Jezik mi je di-vlje lutao po njenom picicu vracao se na klitoris, a prsti desne sake sami su trazili put da se u nju zabiju, da taknu ono magicno, sundjerasto mes-to u unutrasnjosti pice, koje je kod svake zene osetljivo, koje je kod svake zene osigurac, koji kad se takne oslobada cistu energiju...
Nisam vise mogao da cekam, nisam!
Legao sam na nju, noge joj rasino, da me njima obgrli, da me stegne, da uhvati ravnotezu na ledjima, da kukove izdigne i namesti se za prvi ulazak...
Glavicem sam klizao po usnicama njene pice, pipavo i drhtavo trazio put i, kad sam ga nasao, malo sam gurnuo, tek da samo glavic udje, da osetim koliko je uska, koliko je tesna, da osetim koliko je klizava i vlazna, da osetim da je za mene spremna. A bila je! Itekako!
Uklizao sam lako, preko nauljanog prolaza, u vrelu dubinu moje miadjane Sanje. Uzdahnula je i nokte mi u ledja zabila, sama se jos malo nabila.
Mada sam pomalo gajio nadu da je jos uvek bila devica, nije mi nimalo zasmetalo gto nije bila. Jebi ga, nisam u svojoj triciesetoj mogao odekivati da du jos koji himen poderati. Proslost je to za moje godine...
- Uuuuu -jeknula je, kad sam joj ga skoro citavog uvalio. - Uuuuuu, punis me... Osetio sam elasticno stezanje njenih unutrasnjih
misica, povladenje zidova vagine pred mojim mesnatim klipom. Trenje je bilo toliko snazno, da sam pozeleo da vrisnem od srece - moja mala komsinica imala je najtesnju picu od svih u koje sam do tada imao priliku da stavim kitu!
- Jebi me, jebi me! - molila je, uvijajuci kukovima, nogama me na sebe jos vise navlaceci.
I poceo sam je jebati!
Malo napolje, pa svom snagom unutra, do jaja, koliko god sam kurca imao. A ona je na svaki moj nalet tihim vriskom odgovarala, trzala se, dahtala, stezala me nogama i rukama, uje-dala za ramena... Raspomamljen, zgrabio sam njene noge, kolena joj sa ramenima spojio, izdi-gao se i u nju, raspuklu kao kajsija, zabijao svoje meso, brzo, divlje, sve brze i brze, bez igrica mesanja, bez ikakvog cifranja, samo un-utra - napolje, unutra - napolje. A kurac je kI-izao i klizao, dirao samo dno njene pice, zabijao se u nju, cepao je i rastezao, bivao stezan mleven.... 0, Boze, gde je ta mala ranije bila?
I, naravno, ta situacija, mlado meso ispod mene, fantasticno njeno reagovanje, sve je to uticalo - osetio sam kad mi je iz prstiju na nogama i iz malog mozga istovremeno krenulo, pa sam nacinio jos nekoliko grcevitih naleta, zabio se u nju i ukocio, u magicnom pred -trenutku, treptaj oka pre nego sto je iz mene pokuljala sperma. Urlikao sam, svu je slomio stegao u zagrljaju, a ona je otegnuto vrisnula, sama pocevsi da plovi bozanskim sferama orgazma. lz mene je liptalo, Dunav je jurio, kva-sio joj utrobu, zalivao grlic materice, mesao se sa njenim nabujalim rekama sokova...
A dvadesetak minuta kasnije, kad smo se povratili, kad smo cigarete zapalili, kad je ona, zadovoljena i sva raznezena, mazila braciavice na mojim grudima, ja sam poceo misliti o tome da se nisam smeo istresti u nju. Jebi ga, mlada je, mozda pojma nema o kontracepciji...
No, kao da mi je misli procitala, ona je sama resila moje strahove. Poljubila me je u pupak rekla;
-Cuj, ne moramo paziti, ja sam se zastiti-la... i, da znas, bilo je fantasticno...
Doslo mi je da podvrisnem. Ipak nisam. Sa-mo sam sacekao da dovrsimo cigarete, a onda sam zapoceo igru iz pocetka...
Lovac@
 

| na vrh strane |
 
 

2.

***************Vikend ludog seksa


Popodne bese vise nego prijatno. Suncan prolecni dan odisao je svezinom. Ne znam kome je palo prvo na pamet da vikend pro-vedemo u prirodi. Znam samo da je Vesna predlozila svoje rodno selo. Stalno nam je pricala o nekoj crkvi izmedu dve reke, o liva-di punoj prolecnog cveca, o pticama koje bozanstveno pevaju.
Spremili smo se, cvrsto reseni da zivot so-literskih miseva zamenimo zivotom probude-ne prirode. Zoran je imao prilicno muke da privoli Svetlanu da pode s njim, odnosno sa nama. Trud mu se isplatio, pa smo konacno zauzeli svoja mesta u "Golfu" i krenuli na vikend.
Sve je bilo spakovano u kolima. Spava cemo tamo izmedu dve reke, glasali smo tri na prema jedan. Poneli smo dosta hrane, pica, kafe. Kako je Vesna govorila, s obe stra-ne crkve bila velika suma te se nismo brinuli za vatru.
Stigli smo negde oko deset sati pre podne. Odmah sam se odusevio prizorom. Mala crkva zaista bese smestena izmedu dve male reke. Odmah iznad reka uzdizala su se prilicna brda obrasla pretezno hrasto-vom sumom.
- Ovdo ima vrganja koliko hoces -odusevio se Zoran.
Brzo smo se raspremili, a onda smo seli da malo uzivamo. Reke su tiho zuborile, izmedu brda vladala je neka svecana tisina. Tek bi poneka ptica zacvrkutala. Livada bese zaista puna zutih maslacaka i belih rada. One manje livadice oko reka takode behu pune kacunka i drugog poljskog cveda. Pravi raj.
Doruckovali smo brzo, bolje reci rucali, a onda smo nalozili vatru i skuvali kafu. Pil smo pivo. Posle odmora Zoki predlozi da potrazimo koji vrganj, jer su te pecurke bolje od mesa. ipak, Svetlana i ja smo ostali za svaki slucaj da cuvamo stvari, a Zoran i Vesna odo-so put sume.
Vazduh je bio svez, a priroda unaokoto budila je u coveku zelju za nekim lepim do-zivljajem. Mora da je ta prolecna opijenost
uticala i na Svetlanu. Detinjasto, s naivnoscu koju nikada od nje ne bih ocekivao. Ona me zagli, prisloni svoju glavu na moje grudi tako ostade neko vreme.
Poceo sam nosvosno da je milujom po kosi. Cutala je. Nisam se usudjivao da idem dalje, jer sa Vesnom sam bio mnogo, mnogo blizi. Culi smo kako je nesto skocilo U vodu. Ona se trze. Strasno se plasila zmija. Na-smejah se.
- Gde li su oni? - upita znatizeljno.
Ustali smo da pogledamo gde su se izgu-bili Vesna i Zoran. Prisli smo blize ivici sume. U jednom momentu sam ugledao njih dvoje. Nekako u isto vreme i Svetlana je uspela da shvati kakvo me je to iznonadenje ukopalo u mestu. Pogledah je. Bila je sva zajapurena, ne krijuci da se bese zastidela videvsi Zorana i Vesnu u ljubavnom grcu.
Zoran je lezao na zemlji, a Vesna mu je sedela na koplju i ritmicki se nabijala. Sve su to radili tako opusteno i sa uzivanjem kao da su u sobi, a ne u nepoznatoj sumi. Mislio sam da ce Vesna biti moja, a da ce se Zoran pobrinuti oko Svetlane.
- Tako se znaci beru pecurke - rekla je Svetlana i setno se nasmesila.
Nas dvojo smo se vratili na livadu pokraj reke. Sada je bila opreznija. Nije se cak ni usudivala da spusti glavu na moje grudi. Ovog puta sam ja napravio prvi potez. Prisao sam joj i nezno je pomitovao po vratu. Stresla se. Bio je to za mene znak da je zagrlim i da joj ubrzo potrazim usne.
Ljubili smo se i milovali, sve dok nas Vesna i Zoran ne prekinuse u ljubavnom za-nosu.
- Ako vam smetamo da mi odemo da jos malo trazimo pecurke - predlozi Zoran.
- Videli smo kako to Vesna trazi pecurke. Mi cemo to drugi put - rekoh.
Smejali su se. Dan je polako odmicao. Sada smo uzeli malo bolju hranu. Pio sam moje omiljeno pice, crno vino. Mislili smo da u okolini nema zive duse, ali na nase veliko iznenadenje jedan covek je doveo konja i za-vezao ga na nekih sto metara od nas, cudno nas je pogledao i produzio dalje.
- Kuca mu je prilicno daleko odavde. Po konja ce doci tek veceras - rece nam Ves-na.
Pio sam crno vino i pozudno bacao pogled prema Svetlani. Znao sam da nocas mora biti moja, ma gde bilo. U sumi, na liva-di, ako treba i u samoj reci. Do te bajne noci bilo je prilicno vremena. Predlozio sam drus-tvu da pridjemo konju da vidimo da li ima pe-tlju, da se malo zabavimo.
Bili su odusevljeni. Vazno je bilo da se nesto desava. Prisavsi pastuvu on neljubaz-no zarza. Odmah nas je prosla volja za ja-hanjem. Gledati smo ga primireni kako je gos-podski pasao.
A onda, na nase voliko iznonadjenje on is-turi, ko zna zasto, svoju ogromnu crvenu kitu. Vesni se ote uzdah. Svetlana je opet pocrve-nela.
- Koja alatka Boze mili - Zoki ce.
- Da mi je samo malo da ga pomilujem -rece Vesna, vise ozbiljno nego u sali.
- Ucinicu ti tu uslugu. Vazi? - upita je Zoran.
- No budite ludi - pobunih se.
Ali je Zoran vec otrcao do konja. Ubrzo je dosao sa celom kutijom secera u kockama. Prisao je blizu zdrepcu i bacio mu kocku blizu njuske. Ovaj je s travom uzeo i secer. Svidelo mu se, zasto bi inace onako ljubopitljivo pogledao u nas. Zoki mu je prisao i sada ga posluzio vesto iz ruke. Konj postade pitom kao jagnje.
- Pridji mu sada i malo ga pomazi dole, neka ga izbaci celog napolje - reco Zoran Vesni.
Nije se dvoumila. Pomislih da je luda. Nadrazen konj zaista izbaci ogromnu batinu napolje. Zoran ga je i dalje castio secerom. Vesna pedo da se igra sa nesvakidasnjom kitom. Nije dugo izdrzala, jednom je rukom mazila ogromnu kitu, a drugom je pocela sebi da drka picku. Svetlana je stiskala butine. Nisam izdrzao, prisao sam joj, nezno je polozio na travu, blago joj rastavio noge i stavio sam joj ga u vec vlazni picic. Jauknula je, a onda su njeni krhki prsti zagrebali po mojim slabinama.
Konj je izgleda i sam bio nadrazen, poceo je da se opasno propinje, da cudno rze. Zoran je izvukao uspaljenu Vesnu i odmah je u blizini poceo silovito jebati. Vesna je vrlstala od uzbudjenja.
Uskoro smo mirno spavali. Probudilo nas je neko graktanje vrana: Sletele su na os-tatke hrane pored obale. Brzo smo se vratili prebivalistu. Na vreme. Sunce je zalazilo, kada gazda dode po konja. Dok ga je gazda vukao konj se osvrtao trazeci nas.
Javise se slavuji. Brzo smo razapeli sator. Malo smo jeli, a vise pili. Zoki je zezao Vesnu zbog zdrepca.
- E, sada ce te me jebati vas dvojica, a Svetlana, ona ako hoce neka vam pomaze -rece Vesna i brzo podje da se oslobadja odece.
Bill smo zbunjeni i Svetlana i ja.
- Dok izbrojim do tri svi da ste goli -rece Vesna zapovodnickim tonom.
I zaista bili smo goli. Vesna je svu cebad iznela izvan satora. Mesecina se igrala po Svetlaninom telu. Bilo je to divno telo. Osotih kako mi se kita dize. Videla je to i Vesna, moj se kurac nadje u njenim ustima. Zoran je pak lizao Vesninu picku. Svetlana se snebivala pa je pocela da ljubi mene po vratu i ledjima. Mislio sam da cu se istopiti od miline.
- Macko, daj malo obraduj moje sise -zastenja Vesna.
Svetlana predje da se igra sa njenim lepim sisama. Vesna mi je sve brze pusila. Ubrzo se namestila, tako da sam joj usao u vlaznu picku, a Zoran u cmar. Svetlana je jezikom sarala po njenim bradavicama, a onda poce da ih sisa. Vesna je jaukala od zadovoljstva, ponavljala je reci: "Ah, rasturite me, unistite me, jos, dublje, Jos..."
Dugo je to trajalo. Umorna Vesna lezala je opusteno. Zoran je lezao zaronjon glavom u njene dojke.
Odveo sam Svetlanu u sator i ubrzo smo zapoceli nasu ljubavnu igru. Sta sve jodno drugom nismo radili. Ne znam ko je lepse doziveo vrhunac. Toliko nam je bilo lepo da smo u tom zagrljaju i zaspali.
U neko doba jutra probudise nas ptice. Pevale su sve od reda. Mislio sam da se nalazimo u raju. Velicanstveno. Probudio sam Svetlanu i odveo je na reku. Vesna i Zoran su takodje bili budni. Sve je mirisalo na jos ludji seks.
Pitomacbih@
 
 
 

| Na vrh strane |
 
 
 

3.***********Ljubav iz proslosti***********


Kad se zima navuce na ovu moju zemlju, kad se niz Dunav dovuku kosave i donesu mirise tudjih nevolja i tudju prljavstinu, ja se zacaurim, pozelim da zaspim dugi san i da se tek sa prolecem probudim i, jednostavno, nastavim tamo gde sam stao. No, covek ne pada u zimski san, pa sam ja prinudjen da guram zimu ispred sebe, prilagodjavam joj se, od ono malo sive lepote za sebe otkidam parce po parce, kao da sakupljam komadice razbijenog stakla.
Kad se zima navuce na ovu moju zemlju, ja najvise vremena provodim zakljucan u stanu, razgacen, U drustvu sa bocama kisele vode i balonima domaceg, fruskogorskog belog vina. Nekako mi se cini da je spricer od tog domaceg vina najodaniji prijatelj, koji me nikad izdati nece, osim sto mene ponekad izdaju vlastite noge od druzenja sa njim...
Te subote, u kasno poslepodne, vratio sam se iz jednog fruskogorskog sela, u koje sam isao da obnovim zalihu vina. Jedva sam docekao da parkiram svog razjebanog "keca", da zakljucam garazu i teske balone sa vinom popnem na peti sprat. A kad sam sve to uradio, kad sam se svukao do gole koze i napravio prvi bokal spricera, kad sam se namestio ispred televizora, nameran da gledam po pedeseti put moj omiljeni pornic, telefon je zazvonio i totalno mi sjebao koncepciju. Do djavola, ko se to mene setio? Sigurno nije neka nagradna igra, u kojoj na-sumice odabran telefonski broj dobija milion maraka!
- Da te jebo onaj ko te smislio! - dreknuo sam i podigao slusalicu.
- Da?
- Marko? Ti si?
Zenski glas! Jebote!
- Ja sam - zacijukao sam najumilnije sto sam mogao.
- A ko je to?
- Zar si mi glas zaboravio?
Tada mi je sinulo: tako milozvucan, barsunast glas, mogao je pripadati samo Marini, mojoj dragoj Marini, mojoj krsnoj Crnogorki!
- Marina?
Zasmejala se.
- Tacno, papane, Marina!
Uvek me je, kad smo razgovarali nasamo, nazivala "papanom". To valjda zato sto se nisam ozenio njome...
- Odakle zoves? - upitao sam, moleci se da je odnekud iz Novog Sada.
- Sa zeleznicke stanice... Tu sam, u gradu, i treba mi prenociste. Pa sam mislila...
- Dolazim za pet minuta!
I zaista, u tih pet minuta sam uspeo da spakujem oblacenje, strcavanje do garaze, voznju, prilicno vratolomnu, do stanice. A u slededih pet minuta vec smo oboje bili u mom stanu.
- Da te vidim! - zatrazio sam, cim smo usli u dnevnu sobu.
Okrenula se na vrhovima psrtiju, kao balerina.
Jos uvek je to bila ona moja Marina, Marina od koje se u glavi zavrti, a medju nogama pokrene orkan. Zgodna u picku ma-terinu, guzata, sisata, zelenooka crnka, viski-ju slicna, sto starija to bolja, lepotica prava. Nikad mi nije bilo jasno kako sam, ono ranije, uspeo da je capim, niti sta je to nasla na meni, u meni, i sva ta sranja...
Prelepa si, Marina... - zagugutao sam, raznezen.
- A ti si se ugojio kao prasac - nasmejala se,
- No i dalje mi se svidjas...
Ukrutio mi se istog trenutka. Znao sam ja da cu dobiti picke od nje, ali, nekako, volim kad mi se to lepo najavi...
- Hoces li da se istusiras? Ja cu za to vreme da spremim neku veceru. Imam domaceg vina, danas sam ga doneo, pa mozemo posle da organizujemo zurku za dvoje...
- Hajde da se zajedno istusiramo - ned-vosmisleno me je u oci pogledala.
Nije mi trebala to ponavijati!
Za manje od minuta, bili smo pod tusem, goli. Topla voda je lila po nama, a ja sam u Marinina ledja utrljavao tecni sapun i lagano spustao dlanove ka njenoj guzi. Mmmm..., kakva je to guza! Za pricu! Obla, misicava, ali ne sportska, nego, onako, prava zenska. I bez imalo celulita!
- Marko! - uzdahnula je, kad sam dlanovima poceo kruziti po oblim poluloptama, i kad sam, kao slucajno, na njenu butinu naslonio svog vec odavno napetog macora. - Pa tebi se digao!
- Jasta - rekoh i dlan zavukoh izmedu gu-zova, skroz do mokrog picica. - Digao mi se, itekako! I zelim da ga u tebe stavim..
Pocela je lagano valjati kukovima, a moj dlan je naleteo na njen picic. Promeskoljila se, ja zavukoh jedan prst izmedu usnica njene pice, primila je moj klzavi prst kao sto se drag gost prima u kucu dobre domacice.
- Marko, Marko...
Pomerila se tako da je mogla dohvatiti moj kurac. Njen dlan, pun sapunske pene, zgrabio je moje meso i poceo ga snazno drkati. Jebala mi je kurac dlanom, toplim, klizavim. A ja sam nju jebao svojim prstom. I nije nam trebalo dugo da se cak i previse napalimo!
Pustila je kurac, okrenula se licem ka meni, na usne mi utisnula dug, jezicav gladan poljubac, a onda sise naslonila na moje grudi, malo promesala, tek da se uveri da su dobro nalegle. Podigla je levu nogu do mog kuka, jos vise, obujmila mi bok koliko je mogla i cvrsto me zagrlila.
- Sad, sad ...
Pridrzao sam rukom kurac, namestio ga na ulaz u njenu picu i, kad sam se uverio da promasaja nije moglo biti, izdigao sam se, a ona se opustila. Uklizao sam u nju uz jecaj, moj i njen, uz sve snazniji zagrljaj, uz zabaci-vanje glave i mrsenje mokre kose
- Moja Marina ...
Uhvatio sam cvrst oslonac, ledja joj pritisnuo uz tople plocice na zidu, i poceo je jebati kao malo koju ribu do tad. Zaboravljena ljubav, propustena prilika za srecu, sta li ...
- Marko, Marko ...
Grebala mi je ramena, ujedala za vrat, lju-bila me, jezik mi gurala duboko u usta, men-jala dah sa mnom, poskakivala nabodena na kurac, ispunjena i sretna. A ja sam radio i radio, neumorno - zeleo sam da kroz tu jebacinu vratim delic izgubljene proslosti. I zeleo sam da njoj bude lepse no meni, da me na samrti ukrasi lepim secanjem i osmehom. Marina Marina, za tebe sam tad bio spreman i umreti. I ostao.
- Marko, Marko ...
Jecala je moje ime. U njoj sam plovio, uzimao je i sebe davao, punio joj picku kurcem, kurac njenom pickom okruzivao. Ja sam nju jebao, a ona je mene. Niko tu nije bio jebac, niko jeben nije bio. Oboje smo. Ljubav je to bila. I vodenje ljubavi...
- Marko!
- Marina!
Pridrzavajuci je, spustio sam se u sedeci polozaj. I drugu je nogu obavila oko mene. Podvukao sam dlanove pod njenu guzu i pomogao joj da se bolje nabije, da poskakuje, da se dize i spusta na mom kurcu. Dahtali smo, pretvoreni u divlje zveri, u dzinovski kurac i dzinovsku picku, gladni orgazma, za-jednickog, istovremenog.
- U mene! U mene! - pocela je da visti i ja sam pustio da se sasvim nabije.
- U tebe cu! U tebe cu! - jeknuo sam i zgrabio je za ramena, ispod pazuha.
Povukao sam je dole, da legne sasvim na kurac, da ga do poslednjeg milimetra oseti, a onda sam jeknuo i poceo da svrsavam u nju. Zarezala je i zube zabila u moje rame. Njeni unutrasnji misici su poceli fantazmagoricni ritual grcevitog stezanja i opustanja u orgaz-mu, a Marina je drhtajima pratila taj ritam, je-cajuci i stenjuci, da bi oboje, trenutak kas-nije, iz grudi istisnuli orgazmicki vrisak. Novi Sad je cuo! I vreme se za trenutak zaustavi-lo, Zemlja prestala da rotira, a sav kosmos se preselio u nas dvoje, spojene u jedno bice...
Kasnije, lezali smo na tepihu u dnevnoj sobi. Televizor je bez tona radio. Pijuckali smo vino i kroz osmehe se gledali.
- Zasto si dosla? - upitao sam je u jednom trenutku.
Pogledala me je u oci.
- Da ti kazem nesto ... Udajem se slededeg meseca ...
Za srce me je ujela. Ali, to nisam pokazao. Podigao sam casu I nazdravio.
- Neka ti je dug i sretan brak, draga moja Marina.
U oku joj je suza zaiskrila. Uvukla se u moje narucje i skupila, slicna mokrom vrapcu na dlanu.
- Da li mi iskreno zelis srecu? - upitala je.
Povukao sam njenu saku ka svom kurcu.
- Pipni, draga moja Marina. Iskrenost mi raste ...
Pashaonline@
 

| Na vrh strane |

************Nema jebacine bez vojnicine**********


Vojnickih dana se secam kao da je to juce bilo, iako sam vojsku odsluzio pre 12 godina, davnc 1984. godine. Ovo sto cu vam sada opisati je moj istinit ljubavni dozivljaj koji mi se dogodio kada sam dolazio na odsustvo vozom zi Leskovca za Beograd.
Tada mi je bilo tek 18 godina, pun snage, energije i lepote. Momak stasit kakav se samo pozeleti moze.
Kao primeran vojnik dobio sam nagradno odsustvo u trajanju od deset dana. No nije mi toliko do tog nagradnog odsustva koliko do dogadjaja koji se zbio u vozu za Beograd.
Bilo je prohladno aprilsko vece, kada sam usao u voz u Leskovcu i nasao svoj kupe.
Sticajem okolnosti guzve uopste nije ni bilo, tako da sam dosta vremena bio sam u vagonu. Misli su mi lutale malo na drustvo i kasarnu, malo na kucu i devojcicu koju cu iznenaditi mojim dolaskom, jer joj nisam javio da cu doci.
Voz kao voz, klacka polagano, u kupeu je toplo, tako da sam posle izvesnog vremena, opruzivsi se po sedistu, i zaspao.
Nizale su se stanice, putnici izlaze i ulaze, a ja sam bio odsutan od svega. Moja glava je naslonjena na naslonjac sedista pokraj prozora. Ljuskao sam se u ritmu voza koji je vec uveliko tutnjao kroz noc.
Na stanici u Nisu, u voz udje jedna predivna lepotica, duge crne kose, pale do pola ledja i plavih ociju boje duge. Odmah sam je primetio i pozeleo da dodje kod mene u kupe, nekoliko puta je prosla hodnikom gore - dole dok nije snimila da sam ja sam u kupeu i videla da sam vojnik, posto sam bio u uniformi. Pravio sam se da spavam kada je usla u kupe, a tajno sam ckiljio ocima posto je svetlo bilo ugaseno u kupeu.
Kada se lepotica uverila da ja spavam, skinula je sal sa glave, skinula kaput i smestila se kako je njoj najvise odgovaralo. Toplina kupea brzo je uspavala ocne kapke njenih plavih ociju, nakon toga se ona opruzi po sedistu naspram mene, utonu u duboki san. Zmureci poluotvorenih ociju, dugo sam razmisljao sta dalje uraditi.
Mlad i neiskusan, a pomalo i opsednut time da nista nisam jebao citav vojni rok, buzdovan od kurca mi se poce uveliko bucditi i dizati tako silno, cvrsto i snazno, da mi se ucinilo da su mi gace postale pretesne i da pucaju polako po savu.
Da bi proverio da je zaista tako otkopcao sam slic vojnickih pantalona i imao sta videti - moj kurac od nekih dvadoset tri santimetra, stajao je pravo kao senski kolac pobijen u polju.
Lepotica je bezbrizno spavala ne pomerajuci ni jedan prst na ruci, a ja se uznemirio. Sta da radim? Da je probudim, razmiisljao sam, ali sta ako bude samo cutala i pravila se da spava!
U podsvesti mi dodje, kad sam vec izvadio moga buzdovana iz vojnickih pantalona - zasto ga malo ne podrkati? Ruka je sama krenula dole - gore, po sve crvenijem mom koplju. U jednom trenutku lepotica se pomeri, okrene se na bok, tako da mi se jos bolje namestila.
Kurcina mi je uveliko bila u punoj snazi, i da je samo neko provirio u kupe imao bi sta i da vidi. Bludnu radnju zagerolog vojnika. No, kako ni o comu nisam ni razmisljao, ja sam drkao jos snaznije i jace svoju nabreklu kost uz potajno drhtanje mog tela od uzbudjenja. Lepotica otvori oci, ali se naravno, ne pomera, samo osluskuje gde to sta jeca, samo po zenskom instiktu naslucivala je da se radi o nekom ljubavnom zanosu. Za sekund sam pokrio vojnickom bluzom moju karu i umirio se za nekoliko trenutaka. Lepotica se za trenutak okrete ka meni i primeti da mi je crvenilo udarilo u lice.
- Oprostite ako sam vas probudila, spavali ste kad sam ugla u kupe, nisam htela da vas budim.
- Ja sam Marija!
- Ja sam Zica!
- Dokle putujete? - upitala me tihim glasom i diskretno zagledala, kao da je primetila da mi je kurcina podigla vojnicku bluzu od krila, za dvadesetak santimetara.
- Dokle? Daleko - kazem ja - idem do Beograda, a posle do Valjova ... Idem na odsustvo iz vojske.
- A tako. Iz vojske ides na odsustvo ...
- I vi ste spavali - zeleo sam da nastavim razgovor - Pa. jeste li se naspavali?
Lepotica klimnu glavom, ali ne kaza nista. Ispitivackim pogledom je upravo gledala u moju bluzu na mom krilu. Kao da je slutila da tamo lezi nabrekli djoka na jajima. Voz siba dalje. Niko ne ulazi u nas kupe. Cak nema ni prolaznika kroz hodnik. Gluvo je doba noci, negde oko ponoci.
Kada je Marija shvatila o cemu se radi, sa osmehom mi dobaci:
- I nista nisi citav vojni rok, - cudi se Marija - E, jebi ga ...
- Sta tebi fali - dodao sam sa nestrpljenjem - Dobra si, lepa. Nista ti Bog nije ostao duzan, sem mene! Vidim da imas dobru guzu, a bogami i sise. Vidis kako su ti se napele kao dve bombe!
Kroz razgovor joj vec prilazim i hvatam je za sise. Marija se toboze brani:
- Ej, nemoj. Ti si vojnik. Zagoreo si i ne znam da li smem da ti se predam.
- Jazto da ne, - dodao sam - ako je suditi po onoj staroj poslovici "Nema jebacine bez vojnicine", onda nema razloga za strah. Zasto se u to ne uveriti.
Nisam to ni izgovorio, a Marijina ruka je vec skinula bluzu sa mog djoke,
- Oh, koliki ti je - zaprepasti se Marija i uze ga u ruku. - Jesu li svi vojnici ovako kurati?
- Ne pitaj, vec daj! - uzviknuh.
Marija je klekla i uzela moju kurcinu u svoja usta. Prosto nisam mogao da poverujem svojim ocima.
- Sta ces to Marija?
- Zar ti ga nijedna nije pusila do sada? - jebozovno izusti Marija i pohlepno ga usisa.
Istini za volju, to mi je bilo prvi put da mi je neka devojka pusila kurac. No, prevalio sam nekako glavu preko sedista i dozvolio joj da cini sta je naumila. Mislio sam na sve drugo, samo ne na ovo: da mi ovako divna devojka sisa kurac. Jednog momenta sam pomislio: svrsicu odmah! Ne. Ne smem svrsiti tako brzo. Zelim ga zabiti u vrelu Marijinu pickicu.
-Zelim ga, - kaze Marija.
- Dobro, evo ti ga ... - promumlah.
Nabijao sam na mog buzdovana Mariju tako manito i brzo, onako pod vojnicki. Tucao sam je manijacki, onako sa izivljavanjem. Cini mi se da kurcina prodire do Marijinog grla. I njoj je bilo lepo pa je jecala od zadovoljstva. Skidala je graske znoja sa cela. Obilata moja kurcina rovarila je po neznonj i malenoj Marijinoj pickici. Vrhunac so primicao. Izvadio sam kurac i rasuo vrelu spermu po Marijinom licu i sisama. Sa odusevljenjem je pokupila svaku kap sperme.
Na rastanku u Beogradu mi rece:
- Bio si u pravu, nema jebacine bez vojnicine.
Neko piso
 
 

| Na vrh strane |
 

4.**********Evine jabuke************


Bila je visoka, vitka, lepo gradena. Imala je plavu kosu, okrugle dojke, kao socne jabuke, bele ruke, plavkaste oci i glatku kozu. Muski rod se palio na nju iz prvog cuga. Govorila je tiho, kao da se plasi, ali plasljivica nije bila. Na jednoj privatnoj zurci, ciji je domacin bio Filip, sin direktora neke privatne firme, pojavila se iznenada. Mnogi su voleli Evu, zeleli da je drze u narucju, imaju u svom stanu, pokazu drugima. Kad se drustvance ponapijalo, Filip je pokusao da je zgrabi u zagrljaj, ali ona se vesto izvukla i otrcala u kupatilo. Kada se vratila, imala je sta i da vidi: grupnjak je uveliko poceo. Decko koji ju je doveo deljao je neku crnku na tepihu: mackica mu nabacila noge oko vrata i stegla ga tako da nije mogao ni da mirdne, sem da tuca ribicu. Jedan krupan mornar uhvatio je plavusu kratke kose, nasadio je na svoj kurac, pa su se zajedno ljuljali u ritmu neke ludacke muzike, hodajuci po sobi. Dva muskarca, slicni kao jaje jajetu, obradjivali su neku manekenku bez sisa. Jedan joj je zabio kurac u usta, a drugi lizao picic, pa su onda menjali mesta ... Pogledom je trazila domacina, ali u ovoj sobi u kojoj je vecina stenjala, nije ga bilo. Eva je uzela flasu nekog pica i posla na sprat, da proveri gornju atmosferu. Slika je bila slicna. Tri devojke su lezale na krevetu, ljubeci se i nadrazujuci svoje cari velikim vestackim falusom od plastike, kupljenim sigurno preko grane. Na podu je lezao jedan golisavac, a preko njega nekakva rasna macka sa sisama kao lubenice. Gospodin ju je tucao odozdo, a pomagala su mu jos dvojica, sisajuci dojke ovo gospoje. Eva predje u drugu prostoriju koja je bila u polumraku. Cim je zakoracila, vrata su se zatvorila, a svetlo ugasilo.
- Svidja ti se ovde - upitao je muski glas iz ugla.
- Pomalo je cudno - rece Eva, a muskarac, potpuno go, priskoci i poljubi je u usta. Eva ne rece nista, gucnu malo pica, pa sede na krevet koji je bio ispod prozora.
- A tebi? Zar se tebi dopadaju ovakve jebacine - upita, gledajuci golog muskarca koji nije znao sta da radi sa rukama. Uhvatila ga je za ruku i pokazala mu da je raskopca.
Cipele su same spale, onda carape sa halterima, pa haljinica. Na kraju i brushalter i svileni mini slip. Onda je ponovo gucnula malo pica, pa glasno rekla Filipu:
- A sada, decko moj zbunjeni, hocu da me 1izes, i to svuda, svuda! Filip, kao da nije dobro cuo, ali ubrzo je shvatio, kada je Eva legla na krevet i pokazala prstom na svoje okrugle, neobicno cvrste sise.
- Pozuri, sva gorim! Lizi me, brzo Filipe! To si hteo, zar ne?
Da, to sam hteo cim sam to ugledao. Zapravo, prvo sam hteo da ti pornilujem kosu, poljubim vrat, a onda da ti obradujem sise. Tako si izazovna! No znam kako cu moci da izdrzim, vidis da sam ukurucen kao komad drveta - pricao je Filip dok je pipao vrhove njenih dojki.
- Lagano decko, nemoj da eksplodirae pre vremena. Uostalom, zasto ti ja to govorim, kad ti sve to znas. Cujem da si povalio desot cura i tri zene, sto znaci, znas da tucas, znas da zadovoljis zensku, zar ne - rece mu Eva, milujuci svoj stomak i vruce izmedju nogu.
- Hajde, sta cekas?
Filip leze jos blize njoj, uhvati joj obe jabuke, pa poce da lize najpre razrez izmedju sisa, pa celu dojku, da bi zavrsio na bradavici. Prvo je ljubio levu, manju sisu, a onda desnu. Eva je uzivala, milovala je svoje medjunozje, a onda presla na Filipov falus.
- Je li ti dobro? Je li ti lepo? Gde sada? - saputao Je Filip.
- Jos, jos ! Najpre dobro ozezi po dojkama. To vole i devojke i cure, i udate i raspustenice. Prvo po sisama, a onda idi dalje. Filip zgrabi onu flasu, pa prosu pice po Evinom telu, od vrata, preko grudi, do stomaka i butina. Isplazi jezik, pa krete u liz odozgo, ka sredini njenog vitkog tela. Onda se malo pridize, rasiri joj noge i pogleda je.
- Sise, samo sise lizi, grickaj ih, grickaj bradavice - naredi Eva, pa ga uhvati za kurcinu i poce da drka lagano, tek da oseti komadinu u svojoj levoj saci.
Posle desetak minuta, Filip predje na zategnutu kozu tela, stomak, ruke, butine, a onda se spusti ka plavoj kosici medu butinama. Liz je u stvari zapoceo od usne resice, preko vrata, bradavica, pupka i stomaka, do mindze. Hteo je da joj prstima rastvori venericu, ali Eva ga uhivati za kosu i vrati na vrele sise.
- Filipe, decko, samo jezikom, razumes, jezikom! Poslusao je kao djace, mada je bio stariji nekoliko godina. Lizao je sve u krug, oko cele dojke, da bi zavrsio na vrhu ljubicaste bradavice koja se ukrutila kao pampur.
- Joj, sto je ovo lepo, samo tako nastavi decko. Ali sada ubrzaj! Levu, pa desnu, molim te - govorila je Eva drzeci mu krupnu, sada vec gotovo plavu kurcinu - To me pali, da znas!
- Mala, necu moci jos mnogo da izdrzim. Moracu da te jebom, da uteram ovu batinu u tvoju rupicu. Hoces li da to ucinim - upita Filip, balaveci jezikom po njenoj kozi, mokroj od pljuvacke i pica.
- Ne jos, ne sada. Samo me lizi - odgovorila mu je i okrenula se na stranu, tako da su mu sada na raspolaganju bila ledja, ramena, guzovi, butine, pa i picic.
- Sada mi mesi sise, to valjda volis !? Filip je opet poslusao. Jezik, dug i crvon, usmerio je na vrat, ledja, okrugle i slatke guzove, a kada je dosao do picke, umesto jezika gurnu prst. Eva glasno zastenja, pa podize levu nogu tako da je mogao da se zavuce izmedju butina i da lize crvenu i mokru rupu. Stegla ga je jako butinama, tako da je samo jezik mogao da radi. Pogodio je pravo u vec nabujali klitoris. Kurac Je poceo da mu balavi i ispusta sluz. On joj razgrnu butine i jos dublje zavuce jezik. Iznenada je stao, jer mu je "poslo". Pridigao se, okrenuo Evu i seo joj na stomak. Stavio joj je kurac medju sise i pustio sebi na volju. Penis, krut i kriv, poceo je da jakim mlazevima sipa spermu po njenom vratu i sisama. Eva je cutala, okrecuci glavu levo dosno, a Filip se drzao za njene dojke, trzajuci se u ritmu mlaza. Zanla je da jebozovni dasa, jebac na recima, nece moci da izdrzi ni ovu lekciju sa njenim dojkama, a kamoli da je tuca dugo i posteno. Malo se pridigla, uhvatila omlitavelu kurcinu sa dva prsta i iscedila ostatak sperme u svoje gacice. Filip je stenjao, drzeci se za muda. Eva ustade i ode u kupatilo. Kada se vratila, Filipa vise nije bilo u sobi. Na krevotu Je sedeo neki crnokosi mladic, sa flasom u ruci.
- Eva, ti si super riba. Ja bih, ja bih ... -zamucao je. Eva je cutala. Ocesljala je kosu, sela na krevet, onako gola i jos uvek popaljena.
- Decko, hocu da me lizes, da me lizes samo ovde - rece, uhvati ga za kosu i povuce sebi medju noge. Crvenkasta rupa se sama otvori, a uplaseni mladic odmah ispruzi jezik ...
 
 

| Na vrh strane |

5.***********Jebuša*************


Mlada stanarka, koju je Majkl primio na stan samo pola godine nakon smrti svoje dzangrizave i nikada zadovoljne zene, niceg se nije libila. Po stanu je isla u donjem vesu, svoje intimno rublje je susila gde god je bilo zgodnog mesta, a cesto se dogadjalo da novi brus isprobava ispred velikog ogledala u predsoblju, tako da ju je on lepo video. Tako je bilo i jedne srede kada se on ranije vratio sa posla, a nju zatekao polugolu kako se setka po kuci, jer je "slobodan dan" koristila za svoje
ulepsavanje.
- Majkl, kako da sada ofarbam kosu, - pitala je Suzana, stojeci ispred ogledala u donjem vesu.
- Da budem jaka plavusa ili nezna crnka? Majkl je odmeri od glave do pete, po ko zna koji put proguta pijuvacku, jer bi najradije skocio na nju da joj ijubi vrat, dug i beo, milujo male sise i zgrabi za nabujali picic.
- Ostani crnka. Ja vise volim crnke. One su zgodnije, mada Ameri vise vole sisate plavuse. Valjda zbog seksa - odgovori Majkl pa se zagnjuri u novine, kraickom oka gledajuci sta Su radi.
- Crnka, plavusa? Plavusa, cinka - brojala je zupce velikog ceslja, odredjujuci boju za svaki vrh - Oho, bas kao sto si rekao, crnka. Odlicno! Znaci, sada cu biti crnka.
- Naravno, kada ti i bela i cina boja odlicno stoje. Sada je na redu crna, zar ne - rece Majkl. gledajuci u njene sise u ogledalu, koje su se pri svakom pokretu ruke drmusale.
- Dakle, crnka. A sta cu sa ovim? Ovo me veoma brine - rece Su, okrete se Majklu i skinu gacice do pola butina.
Majkl je pogleda pravo u oci, pa onda spusti pogled. Suzana je na pubisu i medju nogama imala plave, kovrdzave dlake, skoro kao pravo runo.
- Crna kosa na glavi a plave dlake na picki! Bice pomalo smesno, zar ne Majkl? Majkl ustade, pridje joj blize, kurac poce da mu se pokrece, a on se saze da bolje vidi.
- Nista lakse. Imas dve mogucnosti: obojis i te dlake ili ih obrijes - rece joj tiho, gledajuci je pravo u oci.
Nastade tajac. Su je htela da nesto kaze, al reci joj zastadose u grlu. Majkl lagano pruzi ruku prema njenom licu. Dozvolila mu je da je dodirne, malo se promeskoljila, a gacice joj spadose na pod.
- Majkl, ti si sigurno zagoreo - tiho ga je upitala.
- Ja volim zene! Ah, znas, nisam se mnogo trudio u poslednje vreme, jos sam pod stresom...
- Znam da volis zene, a pomalo si i voajer. Znam da me gledas kada se setam po stanu, kada se presvlacim, kada se kupam. Zvirkas i kada se ogledam, je li?
- Rekao sam ti: volim zene, a ti mi se svidjas vise nego i jedna u poslednjih deset godina.- odgovori Majkl i stavi joj ruke na ramena. Suzana ne rece nista, vec se okrete ogledalu. Majkl joj se priblizi i obema rukama prekri male dojke u brushalteru.
- I da znas, volim ribe sa malim sisama! Kao na primer, ove tvoje! Bas su cvrste - pirosaputa Majkl i priljubi joj se uz zadnjicu tako blizu, da je mogla da oseti njegov krut kurac na sebi.
- Znaci, volis ovakvu kosu? Volis male sise? Sta jos volis kod mladih zena Majkl - upita Su, hvatajuci ga desnom rukom za mesto gde se nalazio slic na pantalonama.
- Sve, sve, sve volim kod zena, pa i kod tebe- rece joj i poce da joj steze dojke, ljubi vrat, jezikom dodiruje usnu skoljku, dok je svog djogata gurao sve vise ka njoj.
- Majkl, ti si sto posto zagoreo, pa ti je potrebna dobra jebacina! Sta mislis, da ti sad malo popusim - rece brzo Suzana, ote mu se iz zagrljaja, kiece i otvori slic na pantalonama, malo ih spusti, pa izvadi njegov kratak a debeo penis i liznu ga.
- Joj Suzana! Umrecu, umrecu - poce Majkl da stenje - Moja... moja pokojna, nije htela ni da ga vidi, a kamoli da ga uhvati u ruku ili stavi u usta. Molio sam je hiljadu puta, al nije vredelo, nije htela ni da ga miluje, ni da ga stavi u usta -govorio je dalje Majkl, pridrzavajuci Suzanu za glavu - Nije volela seks, a ovakve stvari je smatrala gresnim!
Suzana uhvati njegov nabrekli penis obema rukama, pa poce da ga istovremeno drka i miluje jezikom. Majkl se toliko uzbudio, da je bio spreman da prska posle samo dva minuta, al Su je sprecila eksploziju dodirom palca.
- Joj, ja ovo nisam mogao ni da sanjam! U svojoj 48, dozivoo sam da mi cura sisa penis, da me lize, da mi drka! Joj, sto je ovo odlicno
- vikao je Majkl.
Suzana malo zastade, pogleda ga u oci, pa mu rece:
- Sad si spreman za nesto jos bolje. Pimri talas je prosao, a drugi ce potrajati!
- Sta ti to znaci, Su?
- Posto si toliko zagoreo, ja cu morati da te jebem moj Majkl - odgovori mu brzo, uhvati ga za kurac kao za rudu od kola i odvuce ga u sobu sa velikim francuskim lezajem. Majkl se nije ni malo opirno.
- Majkl, sada cu ja da te tucam. Sada cos videti sta je seva!
Majki, 48-godisnji inzenjer, pomalo punacak, beo kao bela riba, lezao je na francuskom krevetu mirno, raskrecenih nogu i ruku. Suzana uze neku kremu, pa mu dobro natrlja kratku i debelu kurcinu, a to isto uradi i sa svojom pickom. Onda mu skupi noge i sede na butine, al tako da su joj stopala dodirivala ujegovo lice i usta.
- Sisaj mi prste na nozi - naredila je glasno, hvatajuci ga za bradavice.
- Je li ti ovo neko radio - upita ga.
- Boze Su, ja sam vodio dosadan seks u mraku. Zena bi se najpre okupala, legla na stomak, ragirila noge, a ja sam dolazio od pozadi, cak ni sise nisam mogao posteno da joj zgrabim. Ona bi samo malo podigla zadnjicu, ja bi usao u nju, malo se napinjao i drmao i, kraj. Jednom sam pokusao da uguram glavid u cmar, pa me izbacila iz kieveta. A jednom, nodelju dana nije govorila sa mnom kada sam joj ugurao kurac medju zube...
- Jadnice, pa ti si pravi osnovac u seksu. Nista ne znas, nista bozansko nisi probao, niti doziveo... Hajde, sada mi prstom miluj malu, vidis da se vec popalila - rekla je Suzana, milujuci Majkla po telu, kurcu, testisima i preponama.
- Sada nema bas mnogo vremena za detalje, ah sad cu da te jasem. Bice ti divno!
Su ustade, zapravo kleknu preko njega, uhvati penis, pa ga lagano uvuce sebi u picku. Onda se uspravi i sede, pa unutrasnjim misicima picke poce da ga steze, gnjeci, da se nabija. Majkl je samo zatvorio oci i propinjao se da sto dublje udje u nju. Suzana je ravnomrno podizala i spustala svoju guzu. Majkl nije mogao dugo da izdrzi. Ubrzo je eksplodirao. Suzana medjutim, nije prekinula jahanje i skakanje, dok je on stenjao kao da mu skidaju kozu.
- Ti si prava jebulja! Ocas izjebes muskarca bez kondicije - rece Majkl.
- Pamti pa vrati - odgovori mu Suzana, skida-juci se sa omlitavelog mesa - To ti je trebalo, zar ne?
- Iskreno receno, da!
Suzana se nasmeja, pokupi svoj beli donji vos pa odjuri u kupatilo.Jos je bila napeta, raspaljena i nabrekla. Brzo pusti vodu u kadu, udje u nju i sede. Onda uze jedan vestacki, plasticni penis, uvuce ga sebi u picku i poco da drka.
- Sta kazes Majkl, plavusa ili crnka-upitala je Majkla odlazeci frizeru.
- Boja ipak nije toliko vazna, ma gde se dlake nalazile, zar ne?
Majkl se od srca nasmeja.

| Na vrh strane |