Make your own free website on Tripod.com

 

U vozu Beograd - Nis
Zeljno silovanje
Slatko dezurstvo sa porucnikom
Valjevski svingeri
U ateljeu
 

11.**********U vozu Beograd - Nis*********


Putovala sam za Nis poslovno, puna nade i iscekivanja Trebalo je da se sretnem sa veoma bitnim ljudima i uradim deo veoma vznog posla. Ponela sam nekoliko casopisa da bih citanjem prekraitila vreme i put ucinila zanimljivijim. Izmedju ostolog, u tasni mi se nasla i 'Pan erotika". Iako nisam bila sama u kupeu, odlucila sam da je prelistam. Citala sam jednu pricu pokusavajuci da ne promenim izraz lica, kada sam na sebi osetila pogled. Pokusavala sam da ga ignorisem, al ' kada sam presla na razgledanje fotogrofija, diveci se nabreklim kurcevima i zavideci picama koje su zadovoljavali odlucila sam da sklonim casopis i pogledam neznanca preko puta... Bio je veoma zgodan koliko se iz sedeceg po1ozaja dalo zakljuciti, mojih godina, a kada su nam se pogledi sreli osetila sam se postidjeno i potpuno rozgoliceno. Pribijala sam noge jednu uz drugu osecajuci toplinu koja se sirila telom. Pokusala sam da prekrstim noge, al sam postigla jedino to da mi se suknja jos vise podigla, sto mi je delimicno prijalo, jer je omogucilo kakvo-takvo strujanje vazduha izmedju carapa i haltera... Zazmurila sam pokusavajuci da se smirim zadremala.
Kada sam se trgla, neznanac preko puta se seretski nasmejao, i osetila sam da nam se kolena dodiruju. U stvori on je bezobrazno smestio svoju nogu izmedju mojih, tako da je usled kloparanja voza, dodir je bio neizbezan.
Spustila sam svoju suknju koliko sam mogla, svesna da nisam mnogo postigla. Pogledala sam ostale saputnike i osetila olaksanje kada sam shvatila da niko ne obraca poznju na nas. Bilo me je stid ol sam bila svesna toga da sam napaljena i da se moja zelja poklapa sa neznancevom...
Posla sam napolje da se malo osvestim i dodjem k sebi al kada sam ustala, "Pan erotika" se nasla na podu, sirom otvorena na mestu gde se jedna raspaljena picka nabijala na divan primerak kurca u punoj svojoj velicini. Ne znajuci sta da radim, sagnula sam se da podignem svoje novine, i skoro da sam se nasla svom saputniku u krilu. Osetila sam snaznu ruku ispod suknje. Tutnula sam casopis u tasnu i izjurila napolje. Osecala sam da gorim celim telom. Pokusala sam da se smirim, da se povratim bar toliko da se kontrolisem, ali sve je bilo uzalud Vozovi su oduvek bili predmet moje fantazije.
Vracajuci se ka svom kupeu, najpre sam srela konduktera i ucinilo mi se da me je cudno pogledao. Odmah iza njega, stajao je moj saputnik i u ruci drzao moju tasnu! Kada sam dosla do njega i htela da se pobunim, tasna se nasla na podu, a njegove ruke na mojim sisama. U uskom hodniku je bilo nemoguce bilo sta uciniti cak i da sam htela.
Jedna ruka mi je mesila sisu, a druga me cvrsto stezala za butinu, dok me je vreo dah golicao po vrotu i potiljku. Hrapavim glasom mi je sapnuo da podjem ispred njega. Sada je obe ruke obavio oko mog struka i cvrsto me stezao. Prosli smo nekoliko vogona, stigli do jednog zakljuconog kupea, otkljucao ga je i konacno smo bili sami. I dalje sam mu bila okrenuta ledjima, sada su njegove ruke vec slobodno sarale ispod suknje, kada mi je gurnuo jezik u uho, a zatim prosaptao:
- Sada ces doziveti jednu seksi pricu i pravu, pravcatu jcbacinu!
Okrenuo me je prema sebi i poceo pozudno ljubiti uzvracala sam uvijajuci se ose-cajuci na stomaku nobreklu ispupcinu. Tako mi je silovito zavlacio jezik da sam jedva dolazila do daha,privijala se uz njega, stenjala, dahtala. Njegove ruke su me hvatale zs dupe, cas preko suknje, cas zavlaceci se ispod. Vec tada sam bila potpuno van sebe, isgublje-na u vremenu i prostoru. Ljubio me je po licu, ujedao po vratu, pa mi je raskopcao bluzu iz koje su jedna po jedna ispale sise sa isturenim, majusnim bradavicama koje su njegova usta spremno doekola... Spustila sam ruku do njegovog slica, otkopcala ga i kroz gacice pocela da masiram predmet svojih zelja i pozude. On se na brzinu oslobodio odetce, a mene je skinuo samo do pola, tako do su mi sise slobodno poskakivale. Ljubila sam go po stomaku, grudima, vratu. Noge nas vise nisu drzale. Razvukao je sediste i zavalio se u njega, dok je mene postovio tako do klecim pored njega, spremna da mu popusim. Nje-gove ruke bile su medju mojim nogama, jedna od napred druga odpozadi. Znalacki je gurao prste, stiskao, milovao, zavlacio. Lizala sam mu pomamno, dodirivala jezikom glavic, obuhvatala usnama ceo kurac, cas se zadzavala samo na glavicu. Rukama sam mu mosirala nobrekla jaja. Nije mi dozvolio do svrsim, vec me je blago odgurnuo, rozvukao sediste preko puta, podigao noge, a mene postovio tako do sam ga opkoradcila sa gla-vom nabijenom na njegov kurac. Smokao mi je gacice, onoliko koliko su halteri dozvoljavali i poceo igru svojim jezikom po potpuno raspaljenoj picki. Rukama me je cvrsto drzao oko struka, tako da je diktirao tempo kojim mi je nobijao kurac u usta. Pusila sam pomahnitalo, tako da smo svrsili, on meni u usta, ja nabijena na njegov jezik Kurac mu je i dalje bio tvrd u punoj velicini i snazi, kao da se nista nije dogodilo.
Malo me je milovao i ljubio, govorio mi kako sam prava picka, kako zeli vecno da me tuca jer znam kako da ga raspametim. Posta-vio me je tako da sam lezala na ledjima, otkopcao samo jednu stranu haltera i skinuo mi crne, cipkaste gacice samo sa jedne noge.
Podigao mi je jednu nogu na naslon sedista, a drugu spustio na pod. Smestio se tako da se kurac nasao tamo gde treba, ali samo za trenutak Kad ga je dobro navlazia, podigao se i smestio ga medju sise, koje je uhvatio rukama i stegan svoj kurac. Nisam nista slicno nikada duzivela, valjda sam zato bila tako poslusna, iako sam onako raserecena vapila za kurcem medju nogama. Klekao je ispred mene, podigao mi noge na ramena poceo setati kurcem po mojoj raspaljenoj picki, kada su se vrata otvorila. Kondukter nas je samo za trenutak posmatrao, progutao knedlu, prisao i strpao mi svoj kurac u usta. Bilo mi je neprijatno, ali bih lagala kad ne bih rekla da je to bilo ispunjenje mojih dav-nasnjih fantasija.
Moj saputnik me je znalacki tucao, kao da se nista nije promenilo, a kondukterov kurac u mojim ustima je brzo dostigao svoju punu velicnu i tvrdocu. Bila sam poslusna i spremna da ih obojicu zadovoljim. Jedan mi se zestoko nabijao u picku, jebao me kao niko pre, drugom sam drkala, dok me je on mazio, milovao po celom telu, lizao i gricako brada-vice, strpljivo cekajuci svoj red. Kad ga je docekao, zavalio se u sediste i smestio me sebi u krilo. Nabijala sam se pomahnitalo,poska-kivala i stenjala. Tucoli smo se u ritmu kloparanja voza. Kado sam malo predahnula (posle ko zna kojeg orgazma), postvili su me a klecm na sedistu, a oni su me jebali s guza, takmicarski raspolozeni 'ko ce jace i zesce da utera". Mislila sam da ce me pocepati ta dva ogromna, pomahnitala kurca. Narovno, uzi-vala sam beskrajno. Okrenuli su me na ledja i
poprskali ostatkom sperme, zatim smo svi troje polegali jedo preko drugog. Lezeci tako usudila sam se da ih pozelim obojicu istovre-meno, sto sam i izgovorila.
Njih dvojica su se samo pogledsli kurcine su vec bile spremne i igra je mogla da pocne. Kondukter je legaop reko sedista, op-koracila sam ga i lako se nabila na njegov kurac. Legla sam preko njega, i izguzila se sto sam vise mogla. Dve snazne sake su se nasle na mom dupetu, stezuci ga i razvukle ga koli-koje to bilo moguce. Drugi kurac je poceo da prodire. Brzo smo ubvatili ritam, osetila sam najpre polako, zatim sve zesce nabijanje pomahnitale kurcine u moje dupe. Bolelo me je, sve troje smo stenjali, vikali jaukali vise od zadovoljstva, manje od bola. Imala sam uti-sak da ce me rasturiti pocepati na pola Ipak zadovoljstvo je bilo potpuno i neopisivo.
Dozivela sam pravu, pravcatu jebacinu (koko mi je na pocetku obecao moj saputnik) koja je zavredela da ostane zabelezena i na-dam se, objovljena u "Pan erotici" koja je i sama tome doprinela...
"Biznismenka"
 

| Na vrh strane |
 
 

12.*********Zeljno silovanje*******


Vec par godina me naprosto progone razni snovi i mastarije. Sve to do skoro je bilo samo u mojoj glavi. Nisam imala hrabrosti da ih priznam ni samoj sebi. Ipak, pre skoro mesec dana priznala sam svojoj najboljoj "drugarici" Dejanu svoje snove. Rekla sam mu kako zelim jedan pravi grupnjak. Priznala sam kako bi jedino zensko u tom grupnjaku bila ja. Za divno cudo on je to prihvatio bez iznenadjenja, kao nesto sto je kraj-nje normalno.
- Tebi bar to nije problem, super si riba , imas dobre noge, dupe i velike sise - konstatovao je Dejan.
- Znam, ali kako skupiti tolike muskarce oko sebe - rekoh.
- Pa koliko bi ih ti? - upita me prvi put pokazujuci znake iznenadjenja.
- Barem cetvorlcu - rekoh.
- Nazovi me u petak, mozda ce biti nesto od toga! - rece sigurno.
Nastavili smo razgovor kao da nista nije bilo, popili smo kaficu, a onda sam krenula kuci. Do petka je bilo jos tri dana. Ni sama ne znam kako sam ih prozivela. U potak oko 10 sati sam nazvala Dejana.
- Zdravo, sta ima novo? - upitah sva uzbudjena.
- Bice nesto. Dodji kod meno oko 23 casa - rece stalozeno.
Znas, reci momcima zasto dolazim otvoreno. Zelim da budu grubi da sve lici na silovanje.
- Nema problema - rece.
Citav dan sam se sredjivala i birala sta da obucem. ujedno sam izbrijala picu. Izabrala sam najkurvinskiji ves koji sam nasla. Sve je bilo kurvinjski cipkasto. Ponela sam jos jednu bluzu i minic jer sam se setila da mnogo od onoga sto imam na sebi moze biti iscepano.Sve sam stavila u mali crni ranac. Tacno u 23 casa sam bila kod Dejana.
Kod njega su vec bila trojica momaka u uniformama. Znala sam da su mi neki zemljaci u Beogradu u vojsci.
- Zdravo, ja sam Tamara - rekoh svima.
- Zdravo - odpozdravli su oni ali imena nisam cula. Otoman je vec bio raspremljen.
- Zelite li prvo pice ili odmah da pocnemo?
- pitao je jedan od njih sto je znacilo da su upoznati sa situacijom.
- Pice - odgovorih mu i uzeh flasu vinjaka. Dobro sam otpila, otprilike 2 dcl. Za deset minuta sam bila pripita i vlazna.
- Momci, mozemo poceti. Zelim da me silujete i da mi svasta govorite.
Poceli su da se skidaju, a ja sam cekala. Ubrzo su sva trojica i Dejan bili goli. Jedan me je uhvatio za misice i poceo da me gura ka krevetu. Opirala sam se. To me je stvarno palilo. Moj otpor je bio stvarno pravi. Otimala sam se, sutirala ga i grebala. Drugi me je zgrabio za kosu i bacio na krevet. I dalje sam se opirala. Jedan me je drzao za ruke, a drugi je bio kod mojih nogu. odvaio mi je samarcinu.
- Mala ne mozes se izvuci. Brzo ces se navici i uzivati!
Odletela su dugmad sa bluze. Uzivala sam u zvuku cepanja tkanine. Kako sam se otimala moje sise su se klatile kao zele. Za tren je bio pocepan moj grudnjak. Sada sam mogla videti kako se klate potpuno slobodne. Cula sam kako puca rajferslus na minicu. Ostala sam samo u gacicama. Preostala dvojica su mi drzala noge. Odletela je poslednja barijera - gacice. Cim sam osetlia glavic prvog svrsila sam.
- Jebuljo, ti si mi prva picka posle tri meseca.
Brzo su mi vezali ruke vojnickim opasacem za metalnu konstrukciju otomana. Pokusavala sam da se oslobodim. Pocela sam da placem. To su bile suze zadovoljstva. Momka na meni je to uzbudilo i napunio me je. Na njegovo mesto je dosao drugi. Bilo mi je divno, onako goloj, vezanoj, prepustenoj na milost i nemilost tolikim kurcevima. Mogli su sa mojim telom raditi sta im je volja. Poslednji je bio Dejan. Vristao je i tucao.
- Oduvek sam to hteo, kucko ali mi nikad nisi dala.
Pomislila sam kako sere, jer nikada nije ni trazio. Ostalima koji su me voc tucali sam sai-zmenicno pusila. Osetila sam ukus sperme. Ubrzo me je i Dejan nafilovao. Momak koji me je prvi tucao voc je bio spreman. Digao mi je noge visoko i uvalio ga u dupe. Odmah ga je colog stavio. Pocela sam kroz suze da vristim od bola. On je i dalje cepao ne obaziruci se na mene. Kada je pukao, uvalio ga je drugi ali sada je moja guzica vec bila spremna i dobro podmazana.
U toku noci su obrnuli jos par krugova. Ujutru sam bila sva izgrebana i po butinama modra ali zadovoljna. Postala sam svesna da je jedan kurac za mene malo.
NEPOZNATA.
 

| Na vrh strane |
 
 

Gay prica

13.***********Slatko dezurstvo sa porucnikom**********


Na odsluzenje vojnog roka otisao sam sa dvadeset i cetiri godine jer sam prethodno zavrsio fakultet. Tako sam bio najstariji u svojoj ceti. Zahvaljujuci svojoj komunikativnosti, brzo sam postao omiljen medju vojnicima i staresinama. I pored svega toga, imao sam velikih problema jer sam bio gej orjentacije. Okruzen samo mladicima, stalno sam mislio na dobar seks sa nekim od njih, ali nisam imao hrabrosti da se upustim u razgovor na tu temu jer sam se plasio mnogih negativnih posledica. Narocito bi me uzbudjivalo zajednicko tusiranje, kada sam potajno zurio u kurceve koji su visili izmedju nogu mojih drugova.
Jedan od ljudi sa kojima sam se najvise druzio je zapravo bio moj pretpostavljeni, potporucnik Milan. Samo sto je zavrsio vojnu akademiju, bio je istih godina kao i ja i zato je voleo da razgovara sa mnom, a ne, kako bi govorio, sa nekim "usranim balavcima". Aktivni karatista, imao je razvijeno telo i prelepu, pomalo decacku facu, sto je bilo dovoljno da se zaljubim u njega. Naravno, o nasim ljubavnim dozivljajima samo sam mastao.
Jednom prilikom i Milan i ja smo bili dezurni u nocnoj smeni. Kako sem nas dvojice nije bilo nikog budnog, pozvao me je da zajedno provedemo dezurstvo, kako bi nam vreme brze proslo. U kancelariji u kojoj smo odseli nalazili su se video i TV, pa je Milan predlozio da pogledamo, kako je sam rekao "jedan super pornic". Seli smo jedon pored drugog i poceli da gledamo zaista zestoku jebacinu. Meni se odmah digao kurac, sto se primetilo i na velikoj izbocini u i Milanovim pantalonama. Sve vise me je obuzimala zeljs ds scepam svog dragog potporucnika za kurcinu i dobro mu je izdudlam, ali sam se ipak s krajnjim naporom suzdrzavao. Poceo me je oblivati znoj, tako da sam otkopcao gornja dva dugmeta kosulje. Milan je to primetio i upitao me da li mi je vrucina. Na ovo njegovo pitanje samo sam klimnuo glavom, ne progovorivsi ni jednu rec. Dok je to izgovarao, pogled mu se zaustavio na mojim ocima. Netremice me je gledao nekoliko trenutaka, a zatim je desnu ruku spustio na moje medjunozje, a levom mi primakao glavu i strasno me poljubio. Izbezumljeno sam poceo odgovarati na njegove poljupce jos strasnijim poljupcima, nervozno mu otkopcao kosulju i poceo ga ljubiti po golim grudima.
- Polako! - rekao je, i blago me odgurnuo pri tom se smejuci, a zatim je poceo da se svlaci. Ja sam se takodje brzo svukao i kada sam ugledao Milanov ukrucen i ovlazen kurac, kao zver sam se bacio na njega. Polizao sam slankastu sluz sa glavica i nabio kurcinu u usta. Rukama sam mu nezno stiskao muda i gurnuo kurac dublje u grlo. Milan je za to vreme ispustao duboke uzdahe i milovao me rukama po licu. Kada sam gurnuo jezik u rupicu na glavicu, jauknuo je i ispalio metak pravo u moja usta. Umoran, srusio se na stolicu dahcuci i dalje netremice gledajuci u mene svojim jebozovnim pogledom.
Stavio sam mu omlitaveli kurac u usta, i za par trenutuka ponovo je doblo zeljenu velicinu. Milan je ustao sa stolice i drzecii me za kurac odveo do kreveta.
Polozio me je na stomak i rukama podigao guzu. Klekao je iza mene i ja sam osetio njegov hrapavi jezik kako pravi velike lizove od muda do anusa Kada mi je dobro navlazio guzu, ustao je prvo glavicem masirao moj ruzicasti otvor, a zatim polako poceo da ga gura unutra, Osetio sam bol pri prvom probijanju, ali Milan je to radio polako i nezno, da sam uskoro jecao od zadovoljstva. Posto mi je malo razradio guzu, nabio mi ga je jace, do jaja, a zatim legao preko mene. Mrdao je dupetom zabijajuci mi kurcinu, ljubio me po vratu i lizao usnu skoljku, dok sam mu ja sisao srednji prst leve ruke. Posle nekog vremena, uhvatio me je obema rukama za ramena, snazno mi ga zabio i uz roptanje se ispraznio u mojoj utrobi.
Odvojio se od mene, a ja sam se okrenuo na ledja. Opkoracio me je i polako se nabio na moj kurac. Osetio sam toplinu njegove unutrasnjosti i poceo da mu drkam kurac. Pridigao sam se, zagrlio ga, a jezici su nam se strasno spojili. On je i dalje nasedao na moj kurac, sto me je dovodilo do ludila, tako da sam nekoliko trenutaka kasnije svrsio kao lud. Ostali smo jos neko vreme onako spojeni i zagrljeni, ljubeci jedan drugog, a onda je Milan ustao i pomilovavsi me po licu, strogim glasom rekao:
- Vojnice, od sada si za kaznu dezuran svake noci!
Pitomacbih@
 
 
 

| Na vrh strane |
 
 

14.**********Valjevski svingeri*********


Brankcia je zivela u Valjevu al je rodjena Sremica, tipicna Mala
bucmasta, guzata, sisata ali izuzetno umilj-atog lica i glasa unosi raspolozenje u oso-bu sa kojom komunicira Ona i muz nisu zapoceli grupni sex na osnovu prevare jednog od partnera. Evo njihove price.
Bilo je leto i Brankica se u kostimu promolila kroz prozor prvog sprata da se poprica sa komsijama, tkodje bracnim pa-rom, koji se suncao u susednom dvoristu. Dvoriste je imalo ogradu, pa su ih jedino oni mogli videti sa prozora. Mlada i lepa, komsinica suncala se u toplesu, a komsija u mi-nimalnim gacama.
Usred razgovora sa komsilukom, Milovan je banuo u sobu i video Brankicu nagu-zenu na prozor. Bila je provucena ispod zavese. Ne dizuci zavesu provirio je kroz nju i ugledao razlivene i pustene iz okova kom-sinicine grudi. Odmah mu je picka pala na pamet. Cucnuo je pored Brankice i ne pomerajuci je, skinuo joj donji deo kostima. Gledaoje u komsinicu, a drzao zenu za guzu. Brankica je i dalje pricala, cak i kad joj je Milorad zavukao kurac i poceo da je jebe. Strasno se uzbudila sto je posmatraju dok se tuca, a ipak ne znaju da to cini. Verovatno je komsinica pomislila da se Brankica samo klati preko prozora, kada joj je Milovan
nabijao kurac u prednji polozaj, jer se on nije video od zavese. Posle je priznala da je i ona zamisljala lepog i polugolog komsiju da se nalazi iza njenih ledja. sa zavucenim kurem u njenu picku. i pred samo svrsavanje, povukla se iza zavese, pa su se spustili na krevet i jebali se kao nikad do tada.
Tada su shvatili da ih prisustvo drugih osoba, dok se jebu uzbudjuje, a da ih ne bi drugi put zamisljali hteli su da ih obezbede uzivo, pa su se javili na nas oglas za sexualno druzenje.
I sa njima smo se pojebali odvojeno, ali samo prvi put, a posle smo pravili fine gru-pnjake.
Brankici je ovo bila prva pomisao na drugog muskarca, a cak je i u brak usla nevina, pa je relativno dugo studirala oblik i velicinu mog kurca. Cudila se ogromnim jajcima i naravno sve to vise puta proturila kroz ruke. Volela je da sama namesta svojim rukama moj kurac u njenu pizdu, samo da bi imala sto vise razloga da ga oseti i u ruci.
Volela je da se fotografise gola, pa sam joj napravio desetak snimaka, a Milorad je jednom slikao nas dvoje, naravno gole u zagrljaju. Ja moje kopije jos cuvam, a njene joj je nazalost pobacala majka u vatru.
Jebali smo se za dve godine ukupno osam puta zajedno, Goca i Milovan na nekom
njihovom sluzbenom putu, gde je vo-dio Gocu, a jednom Brankica i ja nasamo kod nje.
Bio sam poslom u Valjevu i svratio na kratko. Kada me je videla obradovala se i sa-opstila pricjuci da je Milorad ponovo na nekom sluzbenom putu, da je zeljna kurca i da joj sincic za 15 minuta dolazi iz skole Brzo mi je skinula sako izuo sam se sam, uzela me za ruku i povela u spavacu sobu, u trku je skinula gacice i bacila ih u kraj, zadigla suknju, legla na krevet rasirila noge i rekla:
Jebi!
Nasmejao sam se situaciji, otkopcao pantalone, svukao gace do kolena, pokazao mlitav kurac i pitao:
Cime?!
Svatila je u brzini da ja nemam kurac na dugme, pridigla se sela na ivicu kreveta, uzela mi kurac u usta i pocela da ga mazi, malo rukom a malo ustima. Naravno, brzo se digo, legla je i zabio sam joj ga u nedavno obrijanu picku. Imala je redje dlake oko pizde u odnosu na moju cupavu Gocu, pa se obrijala misleci da ce joj biti gusce.
Taman sam joj svrsio u picku, kada su se cula vrata. Ustala je, pustila suknju da padne preko, uzela gace u ruke i otisla u kupatilo pozdravljajuci se sa sincicem.
Ja sam ostao u sobi da zakopcavam pantalone.
Dr. B. T
 
 

| Na vrh strane |
 
 
 

15.************U ateljeu*********


Lazar ulazeci u svoj ateIje koji je u stvari trosni gradski trap koji zimi stvara atmosferu grobne tisine a leti utisak - idealnog jebarnika.
To je dvosobni trap sa dva prozora, troje vrata od kojih su dvoje ulaznih a jedna naknadno prikovana dele trap na dva nejednaka dela. Zidovi" su obojeni u neodredjeno zeleno boju koja se otire ostavlja tragove po odeci. Pod je drven truo a tavanica - ko zna od cega napravljena! Uglavnom ne prokisnjava i to je Lazaru sasvim uredu.
Danas je Lazar doveo Tanju u atelje, da joj odrzi cas slikanja. One seda za stafalaj i nevestim pokretima sara kicicom po platnu, ispunjavajuci zadatu obavazu.
Lazar se ujedno klanja i divi se vestini koju Tanja prezentuje, pa se udaljava sporim koracima odlazeci u "spavacu sobu", leze na razdrndani krevet, i... Odjednom ustade, proteze se, kao da se upravo probudio, pridje polici sa video kasetama i uze jednu, jer sve su iste tematski, pa je stavi u video aparaturu.
i opet se proteze po krevetu, stavljajuci ruke pod glavu.
Film krece. Stenjanje, preglasno urlikanje, pusenje kurceva i lizanje picaka, izlivi sperme i tome sIicno. Jedna plavusa, koja neodojjivo podseca na Taninu majku, natrcila guzu u koju tip srednjih godina ogromnog kurca, gura kompletnu saku i vrti po njoj, dok joj drugom steze sise a ona, sva u transu pusi kurac jednom crncu, dug bar tridesetak centimetara.
Onaj prvi joj mlatara kurcinom po ledjima, a kurac mu balavi i slini kao da je gripav.
Tanja slika i cuje, ali ne vidi, na nlenu zalost sta se na ekranu prikazuje. Zeli da vidi film, pa baca kicicu, umazanih ruku ulece a sobu koja smrdi na jebarnik, prilazi udubljenom Lazaru seda pored njega stavljajuci mu glavu na maljave grudi
Sve se odigrava kao na filmu....
Uzima mu kurcinu u saku, pocinje da ga drka a on se ukrucuje, pocinje da balavi, da pulsira... Lazar joj skida majicu i sisu joj nezno miluje, dok joj drugom rukom otkopcava mini suknju. Tanja spusti glavu uze Lazarev kolac u usta, pokusava da ga strpa u usnu duplju, ali neiskusna je ne ume to da radi, pa joj Lazar pomaze, tucajuci je u usta, kao da jebe u picu.Uhvatio je za glavu i natice je kao onaj na filmu. Isto tako!
Na Tanji majusne gacice ostale, ali ih Lazar ne skida, vec ih samo siri u stranu i u mali cupavi otvor, koji mu cudno i cedno zamirisa, uvuce lagano prst poce da vrti u krug kao da nesto unutra trazi. Povuce gacice i one skliznuse niz Tanine noge i ostadose negde na trulom drvenom podu mokre, sluzave.
Tanja zatvori oci, Lazar je prevrnu na ledja, krevet zacvili, a Tanja zastenja kada joj Lazar ugura kurcinu otvor koji se, pod naglim naletom macije glave, respuknu kao da je od stakla. Udje ceo, udari u utrobu, ona zajeca, ali muklo, gotovo necujno, napaIjena scenom na ekranu koja se ubrzano odvijala. Sama podize noge i kao sestar sestar rasiri, pa poce da vrti kukovima. Lazar je uhvatio za guzu, ujeda je po belom vraticu koji se znoji, gura i udara ubrzavajuci tempo, a Tanja stenje i koluta ocima ocekujuci prvi orgazam. Nije dugo morala da ceka. Strujni udar je prodrma celim telom, ona zavrte glavom zari nokte u Lazareva ledja, polete uvis, poce tako da se nabija podpomo-gnuta Lazarevim rukama kao da je to celog svog zivota ucila i radila.
Promenise pozu, Tanja je sada odozgo Lazar joj stiska sise, a ona sama bira ritam koji joj najvise prija vrti guzom i kukovima, podvivsi noge pod Lazareve butine.
Odjednom oseti strahovit bol u guzi, jeknu, sagnu se glava joj klonu na Lazareve grudi Lazar ugleda cupavo lice svog druga Sase, koji je iznenada banuo a atelje, i nije mogao de odoli prizoru koji mu se ukazao pred ocima vec je resio da svog djoku strpa u guzu Lazareve ucenice. Nastade urnebes koji je trajao citav sat. Ni Lazar niSasa nisu mogli da svrse, a Tanja je dozivijavala strujne udare na svakih pet minuta, brzo so prilagodivsi novonastalj situaciji.
Kada je iz Lazara grunulo kao iz terazijske cesme Sale vise nije bio na vidiku.Bio je u drugoj, radnoj sobi, I prao kurcinu nad lavaboom, koji je Lazar cesto koristio za ste stvari.
Pred vece, kada se rumeno Sunce nadvilo na Beogradom, Tanja je otisla iz ateljea, ostavivsi pisanu poruku Lazaru, koji je spavao kao dete
- Bila je super. Sutra u isto vreme ali u izmenjenim ulogama - Tanja.
Udjite
 

| Na vrh strane |